The Masked Singer: Alle karakters zingen Don’t Stop Me Now van Queen

The Masked Singer: Alle karakters zingen Don’t Stop Me Now van Queen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

In The Masked Singer laten verschillende karakters hun stemmen horen met een solo-optreden, maar de BN’ers staan met hun hysterische pakken ook samen op het podium. In de eerste aflevering van het tweede seizoen brachten de Koning, de Vuurvogel en een aantal andere karakters het nummer Don’t Stop Me Now van Queen ten gehore.

Bekijk het fragment van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: Alle karakters zingen <em>Don’t Stop Me Now</em> van Queen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 25 september. Je kunt ook deze hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. In The Masked Singer laten verschillende karakters hun stemmen horen met een solo-optreden, maar de BN’ers staan met hun hysterische pakken ook samen op het podium. In de eerste aflevering van het tweede seizoen brachten de Koning, de Vuurvogel en een aantal andere karakters het nummer Don’t Stop Me Now van Queen ten gehore. Bekijk het fragment van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Masked Singer: Carlo Boszhard hoopt dat Anouk achter masker zit Bekijk deze video » The Masked Singer onthulling: "Er zit er een bij die ook in het buitenland bekend is" (video) Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer: Alle karakters zingen Don’t Stop Me Now van Queen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: Alle karakters zingen Don’t Stop Me Now van Queen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen