Samenvatting vrije training 3 voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e

Samenvatting vrije training 3 voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e

Bekijk hier een overzicht met tijden: Formule 1 GP van Rusland live op tv.

Dit weekend staat de grand prix in Rusland op het programma, dus er moest weer getraind worden door de Formule 1-coureurs. Zaterdagmiddag was de derde vrije training, deze keer kwam Lewis Hamilton als eerste over de finish. De tweede plek is voor Valtteri Bottas, de derde plaats wordt bezet door Carlos Sainz. Max Verstappen eindigde op de zesde plek.

Bekijk de samenvatting van de derde vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland hieronder.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e Bekijk hier een overzicht met tijden: Formule 1 GP van Rusland live op tv. Dit weekend staat de grand prix in Rusland op het programma, dus er moest weer getraind worden door de Formule 1-coureurs. Zaterdagmiddag was de derde vrije training, deze keer kwam Lewis Hamilton als eerste over de finish. De tweede plek is voor Valtteri Bottas, de derde plaats wordt bezet door Carlos Sainz. Max Verstappen eindigde op de zesde plek. Bekijk de samenvatting van de derde vrije training voor de Formule 1 GP van Rusland hieronder. Zien: Max Verstappen spint tijdens vrije trainig 2 voor GP van Rusland en is niet blij Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 voor Formule 1 GP van Rusland: Bottas de snelste Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen