Britse Mya-Rose staakt op de Noordpool: "Laat je stem horen" (video)

Britse Mya-Rose staakt op de Noordpool: "Laat je stem horen" (video)

Door de opwarming van de aarde verddwijnen de ijsvlaktes van de Noordpool in razendsnel tempo. De 18-jarige Mya-Rose staakte net als vele anderen afgelopen vrijdag (25 sepetember). Zij deed dit alleen op een hele speciale plek, namelijk de Noordpool zelf. Door middel van een boot van Greenpeace is ze hier naartoe gereisd om een statement te maken.

Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder.

Britse Mya-Rose staakt op <em>de Noordpool</em>: &quot;Laat je stem horen&quot; (video) Door de opwarming van de aarde verddwijnen de ijsvlaktes van de Noordpool in razendsnel tempo. De 18-jarige Mya-Rose staakte net als vele anderen afgelopen vrijdag (25 sepetember). Zij deed dit alleen op een hele speciale plek, namelijk de Noordpool zelf. Door middel van een boot van Greenpeace is ze hier naartoe gereisd om een statement te maken. Bekijk de video van NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Onderzoekers worden jaar lang ingevroren op de Noordpool Bekijk deze video »
Nieuws :
Britse Mya-Rose staakt op de Noordpool: "Laat je stem horen" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse Mya-Rose staakt op de Noordpool: "Laat je stem horen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen