Leo Alkemade: "Ik ben absolute casanova, vanwege mijn skills" (video)

Leo Alkemade: "Ik ben absolute casanova, vanwege mijn skills" (video)

De acteurs van de film Casanova vertellen over hun technieken in de liefde. Zo komen onder andere Gaby Blaasser, Leo Alkemade, Jim Bakkum en Tygo Gernandt aan het woord. Ze worden allemaal gevraagd of ze zichzelf een ware casanova vinden, waarom Leo Alkemade hillarisch antwoord: "Absoluut! Dat zit hem in de skills die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld in het versieren van verschillende vrouwen."

De film Casanova is vanaf 8 oktober te zien. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Leo Alkemade</em>: &quot;Ik ben absolute casanova, vanwege mijn skills&quot; (video) De acteurs van de film Casanova vertellen over hun technieken in de liefde. Zo komen onder andere Gaby Blaasser, Leo Alkemade, Jim Bakkum en Tygo Gernandt aan het woord. Ze worden allemaal gevraagd of ze zichzelf een ware casanova vinden, waarom Leo Alkemade hillarisch antwoord: "Absoluut! Dat zit hem in de skills die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld in het versieren van verschillende vrouwen." De film Casanova is vanaf 8 oktober te zien. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Gaby Blaaser verspreekt zich over nieuwe liefde: ‘Niet Bas Schothorst’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Leo Alkemade: "Ik ben absolute casanova, vanwege mijn skills" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leo Alkemade: "Ik ben absolute casanova, vanwege mijn skills" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen