Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video)

Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video)

De zesdelige documentaireserie Cannabis legt op meeslepende wijze bloot hoezeer het lot van Johan van Laarhoven is vervlochten met bijna vijftig jaar Nederlands gedoogbeleid. Voor de overheid was het lastig dit te accepteren in het begin, omdat je mensen onder invloed niet kunt vertellen wat ze moeten denken. Mensen zijn nou eenmaal gemaakt om vrij te denken en te kunnen pioneren, wat weer mogelijk werd door het gebruik van geeststimulerende middelen.

Bekijk de video van KRO NCRV hieronder. De serie Cannabis is vanaf woensdag 30 september te zien om 20.25 uur op NPO 2.

Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video) De zesdelige documentaireserie Cannabis legt op meeslepende wijze bloot hoezeer het lot van Johan van Laarhoven is vervlochten met bijna vijftig jaar Nederlands gedoogbeleid. Voor de overheid was het lastig dit te accepteren in het begin, omdat je mensen onder invloed niet kunt vertellen wat ze moeten denken. Mensen zijn nou eenmaal gemaakt om vrij te denken en te kunnen pioneren, wat weer mogelijk werd door het gebruik van geeststimulerende middelen. Bekijk de video van KRO NCRV hieronder. De serie Cannabis is vanaf woensdag 30 september te zien om 20.25 uur op NPO 2. Bekijk ook Miljuschka Witzenhausen maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docuserie Cannabis over gedoogdbeleid: "In plaats van religie steekt men nu joint op" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen