Zien: Max Verstappen rijdt zichzelf naar P2 in de kwalificatie GP Rusland

Zien: Max Verstappen rijdt zichzelf naar P2 in de kwalificatie GP Rusland

Vanmiddag vond de kwalificatie van de Grand Prix in Rusland plaats. Lewis Hamilton reedt de snelste tijd en start daardoor op de eerste positie morgen (27 september). Verstappen eindigde tijdens de derde vrije training op de zesde positie, maar piekte in de kwalificatie en zorgde voor een tweede startpositie. Uiteraard volgde Valtteri Bottas hem op de hielen en zal morgen als derde starten.

Bekijk de videov an Ziggo Sport hieronder.

Zien: <em>Max Verstappen</em> rijdt zichzelf naar P2 in de kwalificatie GP Rusland Vanmiddag vond de kwalificatie van de Grand Prix in Rusland plaats. Lewis Hamilton reedt de snelste tijd en start daardoor op de eerste positie morgen (27 september). Verstappen eindigde tijdens de derde vrije training op de zesde positie, maar piekte in de kwalificatie en zorgde voor een tweede startpositie. Uiteraard volgde Valtteri Bottas hem op de hielen en zal morgen als derde starten. Bekijk de videov an Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Samenvatting vrije training 3 voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Max Verstappen rijdt zichzelf naar P2 in de kwalificatie GP Rusland

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Max Verstappen rijdt zichzelf naar P2 in de kwalificatie GP Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen