Max Verstappen na de kwalificatie GP van Rusland: "Echt nooit verwacht"

Max Verstappen na de kwalificatie GP van Rusland: "Echt nooit verwacht"

<em>Max Verstappen</em> na de kwalificatie <em>GP van Rusland</em>: &quot;Echt nooit verwacht&quot; Max Verstappen is blij verrast met de tweede plaats in de GP van Rusland. De Nederlander had die klassering niet aan zien komen: "Het was denk ik een van mijn beste rondjes ooit. Het was best lastig, aangezien ik veel overstuur had bij het uitkomen van de bochten." Bekijk de reactie van Max Verstappen hierboven. Samenvatting vrije training 3 voor Formule 1 GP van Rusland: Verstappen 6e Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen rijdt zichzelf naar P2 in de kwalificatie GP Rusland Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen na de kwalificatie GP van Rusland: "Echt nooit verwacht"

Max Verstappen is blij verrast met de tweede plaats in de GP van Rusland. De Nederlander had die klassering niet aan zien komen: "Het was denk ik een van mijn beste rondjes ooit. Het was best lastig, aangezien ik veel overstuur had bij het uitkomen van de bochten."

Bekijk de reactie van Max Verstappen hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen na de kwalificatie GP van Rusland: "Echt nooit verwacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen