Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer

Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer

Luchtvaartpioniers Anthony Fokker en Albert Plesman delen dezelfde passie voor het vliegen, maar hun persoonlijkheden zijn totaal tegenovergesteld.

Ondanks hun strijd, weten ze samen erin te slagen om Nederland tijdens het interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart.

<em>Vliegende Hollanders</em> vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer Luchtvaartpioniers Anthony Fokker en Albert Plesman delen dezelfde passie voor het vliegen, maar hun persoonlijkheden zijn totaal tegenovergesteld. Ondanks hun strijd, weten ze samen erin te slagen om Nederland tijdens het interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart. In de serie spelen onder meer Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, Bram Suijker en Steef de Bot mee. Bekijk de volledige trailer van Vliegende Hollanders hierboven. Vliegende Hollanders is vanaf 18 oktober elke week om 21.20 uur te zien op NPO 1. Het volledige seizoen is vanaf 18 oktober op NPO Plus te zien. Bekijk hier waar je Vliegende Hollanders kunt kijken. Bekijk ook Eerste beelden Vliegende Hollanders met Daan Schuurmans en Fedja van Huêt Bekijk deze video »
Trailer :
Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer

In de serie spelen onder meer Daan Schuurmans, Fedja van Huêt, Bram Suijker en Steef de Bot mee. Bekijk de volledige trailer van Vliegende Hollanders hierboven.

Vliegende Hollanders is vanaf 18 oktober elke week om 21.20 uur te zien op NPO 1. Het volledige seizoen is vanaf 18 oktober op NPO Plus te zien. Bekijk hier waar je Vliegende Hollanders kunt kijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vliegende Hollanders vanaf 18 oktober op NPO 1 en NPO Plus, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen