Video: Café in Tuitjenhorn gesloten door dansende kroeggangers op TikTok

Video: Café in Tuitjenhorn gesloten door dansende kroeggangers op TikTok

Een café in Tuitjenhorn moet per direct de deuren sluiten. Afgelopen dinsdag verscheen er een TikTok-filmpje waarop te zien was hoe verschillende jongeren aan het feesten waren in de kroeg. De video was bedoeld als een ‘grappig’ filmpje waarin Rutte voorkomt. Maar voor Ronald Dekker, de eigenaar van de kroeg, valt er weinig te lachen.

Video: Café in <em>Tuitjenhorn</em> gesloten door dansende kroeggangers op <em>TikTok</em> Een café in Tuitjenhorn moet per direct de deuren sluiten. Afgelopen dinsdag verscheen er een TikTok-filmpje waarop te zien was hoe verschillende jongeren aan het feesten waren in de kroeg. De video was bedoeld als een ‘grappig’ filmpje waarin Rutte voorkomt. Maar voor Ronald Dekker, de eigenaar van de kroeg, valt er weinig te lachen. Bekijk de omstreden video hierboven. Bekijk ook Zien: Jada en Leontine Borsato dansen erop los in TikTok-video Bekijk deze video » Nieuwe trend op TikTok: primitief ASMR koken in het bos (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Café in Tuitjenhorn gesloten door dansende kroeggangers op TikTok

Bekijk de omstreden video hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Café in Tuitjenhorn gesloten door dansende kroeggangers op TikTok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen