Zien: Anna van der Breggen wint (ook) wegwedstrijd WK Wielrennen (video)

Zien: Anna van der Breggen wint (ook) wegwedstrijd WK Wielrennen (video)

Anna van der Breggen heeft zaterdag de wegwedstrijd voor vrouwen op het WK Wielrennen gewonnen. Daarmee mag de Nederlandse tijdens zowel de wegwedstrijden als de tijdritten de regenboogtrui dragen.

Zien: <em>Anna van der Breggen</em> wint (ook) wegwedstrijd <em>WK Wielrennen</em> (video) Anna van der Breggen heeft zaterdag de wegwedstrijd voor vrouwen op het WK Wielrennen gewonnen. Daarmee mag de Nederlandse tijdens zowel de wegwedstrijden als de tijdritten de regenboogtrui dragen. De onstuitbare Van der Breggen won door een bijzondere solovlucht. Annemiek van Vleuten, die met een gebroken pols op de fiets stapte, werd tweede. Ze eindigde daarmee voor de Italiaanse Elisa Longo Borghini, die het podium compleet maakte. Bekijk de video van de laatste meters hierboven. Bekijk ook IJzersterke Anna van der Breggen wint WK wielrennen op de weg (video) Bekijk deze video » Samenvatting WK wielrennen voor vrouwen, met winst Anna van der Breggen Bekijk deze video » Annemiek van Vleuten rijdt met gebroken pols en twee paracetamol WK Wielrennen (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Anna van der Breggen wint (ook) wegwedstrijd WK Wielrennen (video)

De onstuitbare Van der Breggen won door een bijzondere solovlucht. Annemiek van Vleuten, die met een gebroken pols op de fiets stapte, werd tweede. Ze eindigde daarmee voor de Italiaanse Elisa Longo Borghini, die het podium compleet maakte.

Bekijk de video van de laatste meters hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Anna van der Breggen wint (ook) wegwedstrijd WK Wielrennen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen