Eerste beelden: Transformers: War for Cybertron - Earthrise binnenkort op Netflix

Eerste beelden: Transformers: War for Cybertron - Earthrise binnenkort op Netflix

Nu de Allspark is verdwenen, moet Megatron de harde realiteit onder ogen zien: zijn Decepticons zitten vast op de stervende planeet Cybertron. Ondertussen gaan Optimus Prime en zijn team in de donkerste uithoeken van het universum op een wanhopige missie, waarbij ze onverwacht ruimtevarende Mercenaries tegenkomen.

Eerste beelden: <em>Transformers: War for Cybertron - Earthrise</em> binnenkort op Netflix Nu de Allspark is verdwenen, moet Megatron de harde realiteit onder ogen zien: zijn Decepticons zitten vast op de stervende planeet Cybertron. Ondertussen gaan Optimus Prime en zijn team in de donkerste uithoeken van het universum op een wanhopige missie, waarbij ze onverwacht ruimtevarende Mercenaries tegenkomen. Bekijk de eerste beelden hierboven Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise is binnenkort te zien op Netflix. Bekijk ook Transformers: War For Cybertron Trilogy vanaf 30 juli op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Tv-première van Transformers-film Bumblebee zie je vanavond op Spike Bekijk deze video »
Trailer :
Eerste beelden: Transformers: War for Cybertron - Earthrise binnenkort op Netflix

Bekijk de eerste beelden hierboven

Transformers: War for Cybertron Trilogy - Earthrise is binnenkort te zien op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden: Transformers: War for Cybertron - Earthrise binnenkort op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen