Shownieuws - Late Editie Lil' Kleine herenigd met gezin op 'oranje' Ibiza

Shownieuws - Late Editie Lil' Kleine herenigd met gezin op 'oranje' Ibiza

Lil’ Kleine is weer samen met zijn verloofdeJaimie Vaes en zijn zoontje. Ze zijn afgereist naar Ibiza, waar Kleine zijn vakantie viert. De rapper deelt zelf filmpjes en foto’s van de hereniging met zijn gezin. Het is zaterdag 22 graden op het Spaanse party-eiland en daar kunnen ze nu eindelijk met z’n drietjes van genieten.

Shownieuws - Late Editie Lil' Kleine herenigd met gezin op 'oranje' Ibiza Lil’ Kleine is weer samen met zijn verloofdeJaimie Vaes en zijn zoontje. Ze zijn afgereist naar Ibiza, waar Kleine zijn vakantie viert. De rapper deelt zelf filmpjes en foto’s van de hereniging met zijn gezin. Het is zaterdag 22 graden op het Spaanse party-eiland en daar kunnen ze nu eindelijk met z’n drietjes van genieten. Bekijk de beelden van Lil' Kleine hierboven. Bekijk ook Lil’ Kleine verscheurt bekeuring met tanden: ‘Ik eet boetes als ontbijt’ (video) Bekijk deze video » Paul Vughts: "Lil' Kleine negatief rolmodel door omgang met criminelen" (video) Bekijk deze video »
Show :
Shownieuws - Late Editie Lil' Kleine herenigd met gezin op 'oranje' Ibiza

Bekijk de beelden van Lil' Kleine hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws - Late Editie Lil' Kleine herenigd met gezin op 'oranje' Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen