Willeke Alberti na deelname aan The Masked Singer: "Absoluut geen spijt van"

Willeke Alberti na deelname aan The Masked Singer: "Absoluut geen spijt van"

De eerste aflevering van The Masked Singer door bijna twee miljoen kijkers bekeken. De Vuurvogel was de allereerste afvaller, en daar bleek een bekende onder het masker te zitten: Willeke Alberti.

<em>Willeke Alberti</em> na deelname aan <em>The Masked Singer</em>: &quot;Absoluut geen spijt van&quot; De eerste aflevering van The Masked Singer door bijna twee miljoen kijkers bekeken. De Vuurvogel was de allereerste afvaller, en daar bleek een bekende onder het masker te zitten: Willeke Alberti. Volgens Gerard Joling vond Alberti het vreselijk dat ze er uit ging: "Ze moest er bijna van huilen, zo erg vond ze het" WillekeWilleke zelf heeft genoten van het avontuur: "Ik vond het heerlijk. Het was echt niet zo dat ik moest huilen, maar ik vond het echt heel leuk. Ik denk dat Gerard het ook onmiddelijk doorhad. Ik heb er absoluut geen spijt van, maar ik ben heel blij dat ik niet meer dat pak in hoef." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Spoiler: bekijk hier de eerste ontmaskering The Masked Singer Bekijk deze video » The Masked Singer: dit zijn de hints die de jury kreeg van Willeke Alberti Bekijk deze video »
TV :
Willeke Alberti na deelname aan The Masked Singer: "Absoluut geen spijt van"

Volgens Gerard Joling vond Alberti het vreselijk dat ze er uit ging: "Ze moest er bijna van huilen, zo erg vond ze het"

Willeke
Willeke zelf heeft genoten van het avontuur: "Ik vond het heerlijk. Het was echt niet zo dat ik moest huilen, maar ik vond het echt heel leuk. Ik denk dat Gerard het ook onmiddelijk doorhad. Ik heb er absoluut geen spijt van, maar ik ben heel blij dat ik niet meer dat pak in hoef."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Willeke Alberti na deelname aan The Masked Singer: "Absoluut geen spijt van" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen