Dave Roelvink reageert op ruzie met Donny: "Het hoort er toch bij?"

Dave Roelvink reageert op ruzie met Donny: "Het hoort er toch bij?"

Dave Roelvink heeft gereageerd op de ruzie met zijn broertje Donny. Voor de camera van Shownieuws bevestigt hij het conflict. Hij stelt dat het allemaal rijkelijk wordt overdreven: “Het hoort er toch bij? Broers hebben weleens ruzie met elkaar. Dat gebeurt in iedere familie weleens.”

<em>Dave Roelvink</em> reageert op ruzie met Donny: &quot;Het hoort er toch bij?&quot; Dave Roelvink heeft gereageerd op de ruzie met zijn broertje Donny. Voor de camera van Shownieuws bevestigt hij het conflict. Hij stelt dat het allemaal rijkelijk wordt overdreven: “Het hoort er toch bij? Broers hebben weleens ruzie met elkaar. Dat gebeurt in iedere familie weleens.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Julia Mekkes wenst haar ex Dave Roelvink alle geluk met ‘nieuwe’ liefde Bekijk deze video » Zien: Dave Roelvink breekt tand af van gloednieuw gebit en is verbrand door zonnebank Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan heeft brok in zijn keel door ruzie familie Roelvink Bekijk deze video »
Show :
Dave Roelvink reageert op ruzie met Donny: "Het hoort er toch bij?"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dave Roelvink reageert op ruzie met Donny: "Het hoort er toch bij?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen