Dit Was Het Nieuws gemist? "In 2001 was Jan Jaap al een influencer"

Dit Was Het Nieuws gemist? "In 2001 was Jan Jaap al een influencer"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 26 september terugkijken.

Toen Jan Jaap van der Wal net op tv kwam, vlogen de brieven van de plastich chirugen hem om de oren. Te gast in deze uitzending zijn Soundos El Ahmadi en Evelien de Bruijn.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em> gemist? &quot;In 2001 was Jan Jaap al een <em>influencer</em>&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 26 september terugkijken. Toen Jan Jaap van der Wal net op tv kwam, vlogen de brieven van de plastich chirugen hem om de oren. Te gast in deze uitzending zijn Soundos El Ahmadi en Evelien de Bruijn. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) Bekijk deze video » Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet Bekijk deze video »
Amusement :
Dit Was Het Nieuws gemist? "In 2001 was Jan Jaap al een influencer"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws gemist? "In 2001 was Jan Jaap al een influencer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen