Dit Was Het Nieuws: is Famke Louise maatschappelijk betrokken? (video)

Dit Was Het Nieuws: is Famke Louise maatschappelijk betrokken? (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 26 september terugkijken.

Famke Louise gaf in Jinek uitleg over haar deelname aan #ikdoenietmeermee. Een deel van haar uitleg stond op een briefje dat ze in de uitzending voorlas. Soundos en Peter zijn geïnspireerd door Famke en hebben hun eigen briefjes mee.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: is Famke Louise <em>maatschappelijk betrokken</em>? (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 26 september terugkijken. Famke Louise gaf in Jinek uitleg over haar deelname aan #ikdoenietmeermee. Een deel van haar uitleg stond op een briefje dat ze in de uitzending voorlas. Soundos en Peter zijn geïnspireerd door Famke en hebben hun eigen briefjes mee. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) Bekijk deze video » Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet Bekijk deze video »
Amusement :
Dit Was Het Nieuws: is Famke Louise maatschappelijk betrokken? (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: is Famke Louise maatschappelijk betrokken? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen