Dit Was Het Nieuws: "Waarom zijn rijke mensen altijd gierig?" (video)

Dit Was Het Nieuws: "Waarom zijn rijke mensen altijd gierig?" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 26 september terugkijken.

Evelien de Bruijn en Soundos El Ahmadi waren zaterdag (26 september) te gast bij Dit Was Het Nieuws. Daar kwam de vraag op tafel waarom rijke mensen altijd gierig zijn. Of zoals Soundos zich afvraagt: "Bij welk bedrag word je een klootzak?"

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dit Was Het Nieuws</em>: &quot;Waarom zijn rijke mensen altijd gierig?&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Dit Was Het Nieuws van zaterdag 26 september. Je kunt hier ook de hele Dit Was Het Nieuws-uitzending van 26 september terugkijken. Evelien de Bruijn en Soundos El Ahmadi waren zaterdag (26 september) te gast bij Dit Was Het Nieuws. Daar kwam de vraag op tafel waarom rijke mensen altijd gierig zijn. Of zoals Soundos zich afvraagt: "Bij welk bedrag word je een klootzak?" Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) Bekijk deze video » Dit was het nieuws: Peter Pannekoek wil na zijn dood worden opgezet Bekijk deze video » Zoals Soundos zich afvraagt: “Vanaf welk bedrag word je een klootzak?”
Entertainment :
Dit Was Het Nieuws: "Waarom zijn rijke mensen altijd gierig?" (video)

Zoals Soundos zich afvraagt: “Vanaf welk bedrag word je een klootzak?”

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit Was Het Nieuws: "Waarom zijn rijke mensen altijd gierig?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen