Zien: Unity wint Nationale Finale Junior Eurovisie Songfestival

Zien: Unity wint Nationale Finale Junior Eurovisie Songfestival

De meidengroep Unity heeft gisteravond de Nationale Finale van het Junior Eurovisie Songfestival gewonnen. Het was een bijzondere corona-proof editie. Ook waren er een aantal corona-gevallen onder de deelnemers, die hierdoor helaas niet meer konden meedoen met de zangwedstrijd.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder:

Zien: <em>Unity</em> wint Nationale Finale <em>Junior Eurovisie Songfestival</em> De meidengroep Unity heeft gisteravond de Nationale Finale van het Junior Eurovisie Songfestival gewonnen. Het was een bijzondere corona-proof editie. Ook waren er een aantal corona-gevallen onder de deelnemers, die hierdoor helaas niet meer konden meedoen met de zangwedstrijd. Bekijk de video van Shownieuws hieronder: Bekijk ook Jinek gemist? Ilse DeLange: ‘Nieuw Songfestival-lied pittig voor Jeangu Macrooy’ Bekijk deze video » Jinek gemist? Producent Sietse Bakker vertelt hoe Songfestival er in 2021 uitziet Bekijk deze video »
Songfestival :
Zien: Unity wint Nationale Finale Junior Eurovisie Songfestival

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Unity wint Nationale Finale Junior Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen