Johnny de Mol: "Ik heb genoten van laatste seizoen Waar Is De Mol?"

Johnny de Mol: "Ik heb genoten van laatste seizoen Waar Is De Mol?"

De opnames van het nieuwe seizoen van Waar Is De Mol? zitten er weer op. Presentator Johnny de Mol heeft er van genoten: "Dit seizoen was in eigen land, noodgedwongen, maar gelukkig hebben we een prachtig land." De gasten van dit seizoen zijn onder andere Johan Derksen en Gordon.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder:

Johnny de Mol: &quot;Ik heb genoten van laatste seizoen <em>Waar Is De Mol</em>?&quot; De opnames van het nieuwe seizoen van Waar Is De Mol? zitten er weer op. Presentator Johnny de Mol heeft er van genoten: "Dit seizoen was in eigen land, noodgedwongen, maar gelukkig hebben we een prachtig land." De gasten van dit seizoen zijn onder andere Johan Derksen en Gordon. Bekijk de video van Shownieuws hieronder: Bekijk ook Shownieuws: Familie Meiland bezoekt welkomstfeest in Hengelo Bekijk deze video » Zien: Dave Roelvink reageert op ruzie met broertje Donny (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Johnny de Mol: "Ik heb genoten van laatste seizoen Waar Is De Mol?"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol: "Ik heb genoten van laatste seizoen Waar Is De Mol?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen