Video: automobilist rijdt in op cafégangers in Rijsbergen

Video: automobilist rijdt in op cafégangers in Rijsbergen

Een man is zondagochtend rond half zes met zijn auto ingereden op bezoekers van een besloten feest in de Jolly Jester Pub in Rijsbergen. Hij zou even daarvoor boos het café hebben verlaten met een andere man. De automobilist is na de aanrijding gevlucht. Er zijn meerdere gewonden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Video: <em>automobilist rijdt in op cafégangers</em> in Rijsbergen Een man is zondagochtend rond half zes met zijn auto ingereden op bezoekers van een besloten feest in de Jolly Jester Pub in Rijsbergen. Hij zou even daarvoor boos het café hebben verlaten met een andere man. De automobilist is na de aanrijding gevlucht. Er zijn meerdere gewonden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook KNVB vindt 'laatste waarschuwing' over voetbalsupporters onbegrijpelijk (video) Bekijk deze video » Nationale Burendag 2020 in beeld: een bijzonder corona-editie (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: automobilist rijdt in op cafégangers in Rijsbergen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier