Nieuwsuur reportage: voor-en nadelen van doula's, geboortecoaches (video)

Nieuwsuur reportage: voor-en nadelen van doula's, geboortecoaches (video)

Deze week was in het nieuws dat verloskundigen en gynaecologen zich zorgen maken over het toenemend aantal doula's bij bevallingen. De geboortecoaches bemoeien zich soms namelijk ook met de medische kant van de bevalling. Maartje en Farola zijn doula en zien juist dat steeds meer stellen hen bij het proces van zwangerschap en bevalling willen betrekken.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder:

<em>Nieuwsuur</em> reportage: voor-en nadelen van doula's, <em>geboortecoaches</em> (video) Deze week was in het nieuws dat verloskundigen en gynaecologen zich zorgen maken over het toenemend aantal doula's bij bevallingen. De geboortecoaches bemoeien zich soms namelijk ook met de medische kant van de bevalling. Maartje en Farola zijn doula en zien juist dat steeds meer stellen hen bij het proces van zwangerschap en bevalling willen betrekken. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder: Bekijk ook Mark Rutte: "Gedrag van mensen leidend in aanpak coronavirus" (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur gemist? Coronavirus kan zorgen voor zware hersenschade Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur reportage: voor-en nadelen van doula's, geboortecoaches (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur reportage: voor-en nadelen van doula's, geboortecoaches (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier