Zien: All You Can Eat-restaurant Den Haag ontruimd wegens extreme drukte

Zien: All You Can Eat-restaurant Den Haag ontruimd wegens extreme drukte

Wegens extreme drukte is zaterdagavond (26 september) een All You Can Eat-restaurant in Den Haag ontruimd door de politie. Door de drukte was het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Nu de besmettingen weer oplopen, zijn vooral grote steden in de Randstad genoodzaakt om strenger op te treden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Zien: <em>All You Can Eat</em>-restaurant Den Haag ontruimd wegens <em>extreme drukte</em> Wegens extreme drukte is zaterdagavond (26 september) een All You Can Eat-restaurant in Den Haag ontruimd door de politie. Door de drukte was het niet mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Nu de besmettingen weer oplopen, zijn vooral grote steden in de Randstad genoodzaakt om strenger op te treden. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Nationale Burendag 2020 in beeld: een bijzonder corona-editie (video) Bekijk deze video » Video: automobilist rijdt in op cafégangers in Rijsbergen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: All You Can Eat-restaurant Den Haag ontruimd wegens extreme drukteCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: All You Can Eat-restaurant Den Haag ontruimd wegens extreme drukte of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen