Eigenaar Groningse dansschool aangehouden voor misbruik (video)

Eigenaar Groningse dansschool aangehouden voor misbruik (video)

In Groningen is de eigenaar van een dansschool aangehouden op verdenking van misbruik. Tegen het Dagblad van het Noorden zegt het Openbaar Ministerie dat er elf aangiftes liggen tegen de man. Tien daarvan komen van minderjarigen. De 37-jarige verdachte zit sinds 8 september vast. In deze video van Hart van Nederland zie je beelden van de dansschool.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Eigenaar Groningse dansschool <em>aangehouden voor misbruik</em> (video) In Groningen is de eigenaar van een dansschool aangehouden op verdenking van misbruik. Tegen het Dagblad van het Noorden zegt het Openbaar Ministerie dat er elf aangiftes liggen tegen de man. Tien daarvan komen van minderjarigen. De 37-jarige verdachte zit sinds 8 september vast. In deze video van Hart van Nederland zie je beelden van de dansschool. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Video: automobilist rijdt in op cafégangers in Rijsbergen Bekijk deze video » Zien: All You Can Eat-restaurant Den Haag ontruimd wegens extreme drukte Bekijk deze video »
Nieuws :
Eigenaar Groningse dansschool aangehouden voor misbruik (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eigenaar Groningse dansschool aangehouden voor misbruik (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen