WNL Op Zondag gemist? Theirry Baudet over coronamaatregelen (video)

WNL Op Zondag gemist? Theirry Baudet over coronamaatregelen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

Partijleider van Forum voor Democratie Thierry Baudet vindt de coronamaatregelen van het kabinet veel te streng. "De grote lijn is toch dat een zeer klein percentage van de Nederlandse bevolking hierop risico loopt en dat is vergelijkbaar met een stevige griepgolf. Daar hebben we er ook regelmatig een van gehad", zei hij in WNL Op Zondag.

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? Theirry Baudet over <em>coronamaatregelen</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van 27 september terugkijken bij Gids.tv. Partijleider van Forum voor Democratie Thierry Baudet vindt de coronamaatregelen van het kabinet veel te streng. "De grote lijn is toch dat een zeer klein percentage van de Nederlandse bevolking hierop risico loopt en dat is vergelijkbaar met een stevige griepgolf. Daar hebben we er ook regelmatig een van gehad", zei hij in WNL Op Zondag. Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gênante video Thierry Baudet bij FVD Journaal Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
WNL Op Zondag gemist? Theirry Baudet over coronamaatregelen (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag gemist? Theirry Baudet over coronamaatregelen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen