WNL Op Zondag gemist? Randstad wil mensen gratis omscholen (video)

WNL Op Zondag gemist? Randstad wil mensen gratis omscholen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van 27 september terugkijken bij Gids.tv.

14.000 mensen hebben van uitzendbureau Randstad het aanbod gekregen om zich gratis te laten omscholen, maar nog geen duizend mensen hebben hier gebruik van gemaakt. Randstad-topman Jacques van den Broek noemt dit in WNL Op Zondag zorgelijk. "Wij hebben er nu 13.000 die hiervoor bedanken. Maar wat als het er straks 300.000 of 400.000 zijn."

Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>WNL Op Zondag</em> gemist? <em>Randstad</em> wil mensen gratis omscholen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van WNL Op Zondag van zondag 27 september. Je kunt ook de hele uitzending van 27 september terugkijken bij Gids.tv. 14.000 mensen hebben van uitzendbureau Randstad het aanbod gekregen om zich gratis te laten omscholen, maar nog geen duizend mensen hebben hier gebruik van gemaakt. Randstad-topman Jacques van den Broek noemt dit in WNL Op Zondag zorgelijk. "Wij hebben er nu 13.000 die hiervoor bedanken. Maar wat als het er straks 300.000 of 400.000 zijn." Bekijk het hele fragment hieronder. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Gênante video Thierry Baudet bij FVD Journaal Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Peter Pannekoek neemt FvD op de hak (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
WNL Op Zondag gemist? Randstad wil mensen gratis omscholen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WNL Op Zondag gemist? Randstad wil mensen gratis omscholen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen