5 Uur Show: positieve nieuwtjes om je weekend mee af te sluiten (video)

5 Uur Show: positieve nieuwtjes om je weekend mee af te sluiten (video)

Er is veel negatief nieuws in de wereld. Daarom is het tijd voor wat gezellige berichten en daar zorgt Sil van de 5 Uur Show voor. Afgelopen week heeft hij weer goede nieuwtjes voor je verzameld: een heerlijke manier om je week mee af te sluiten.

Bekijk de video van de 5 Uur Show hieronder:

<em>5 Uur Show</em>: positieve nieuwtjes om je weekend mee af te sluiten (video) Er is veel negatief nieuws in de wereld. Daarom is het tijd voor wat gezellige berichten en daar zorgt Sil van de 5 Uur Show voor. Afgelopen week heeft hij weer goede nieuwtjes voor je verzameld: een heerlijke manier om je week mee af te sluiten.⁠Bekijk de video van de 5 Uur Show hieronder: Bekijk ook De 5 Uur Show: Roos en Brigitte hadden gelijk een klik in Onder 1 Dak Bekijk deze video » Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video) Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Show: positieve nieuwtjes om je weekend mee af te sluiten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen