WK Wielrennen: Julian Alaphilippe wint wereldkampioenschap op de weg

WK Wielrennen: Julian Alaphilippe wint wereldkampioenschap op de weg

Julian Alaphilippe heeft zondag het wereldkampioenschap op de weg gewonnen. De Fransman won in een uitstekend getimede solovlucht en mag zich een jaar drager van de regenboogtrui noemen.

<em>WK Wielrennen</em>: <em>Julian Alaphilippe</em> wint wereldkampioenschap op de weg Julian Alaphilippe heeft zondag het wereldkampioenschap op de weg gewonnen. De Fransman won in een uitstekend getimede solovlucht en mag zich een jaar drager van de regenboogtrui noemen. De Belgische topfavoriet Wout van Aert wint het zilver in Italië. De grote verrassing van de Tour, Marc Hirschi, pakt het brons. Bekijk de laatste meters hierboven. Bekijk ook Zien: Anna van der Breggen wint (ook) wegwedstrijd WK Wielrennen (video) Bekijk deze video » Bekijk de wonderschone beelden van Anna van der Breggen tijdens WK Wielrennen Bekijk deze video »
Wielrennen :
WK Wielrennen: Julian Alaphilippe wint wereldkampioenschap op de weg

De Belgische topfavoriet Wout van Aert wint het zilver in Italië. De grote verrassing van de Tour, Marc Hirschi, pakt het brons.

Bekijk de laatste meters hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op WK Wielrennen: Julian Alaphilippe wint wereldkampioenschap op de weg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen