Bijzondere details rond Harry en Meghan: "Harry heeft andere regels" (video)

Bijzondere details rond Harry en Meghan: "Harry heeft andere regels" (video)

Prins Harry en Meghan hebben al een tijdje geleden afstand genomen van de Koninklijke familie, maar het stel wordt nog steeds regelmatig onder de loep genomen.

Bijzondere details rond <em>Harry en Meghan</em>: &quot;Harry heeft andere regels&quot; (video) Prins Harry en Meghan hebben al een tijdje geleden afstand genomen van de Koninklijke familie, maar het stel wordt nog steeds regelmatig onder de loep genomen. De politieke uitspraken uit onderstaande video vallen flink verkeerd: zowel bij Trump als bij het Britse koningshuis. Als buitenlander is het niet echt gepast om je tegen de verkiezingen aan te bemoeien. Voor Harry zijn er echt andere regels, zegt Michiel Vos: "Hij moet niet zomaar op een bankje gaan zitten, met je opdringerige vrouw." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: Meghan Markle moedigt America’s Got Talent-deelnemer Archie Williams aan Bekijk deze video » Zien: prins Harry en Meghan Markle onder vuur na oproep tot stemmen Bekijk deze video »
Royals :
Bijzondere details rond Harry en Meghan: "Harry heeft andere regels" (video)

De politieke uitspraken uit onderstaande video vallen flink verkeerd: zowel bij Trump als bij het Britse koningshuis. Als buitenlander is het niet echt gepast om je tegen de verkiezingen aan te bemoeien. Voor Harry zijn er echt andere regels, zegt Michiel Vos: "Hij moet niet zomaar op een bankje gaan zitten, met je opdringerige vrouw."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere details rond Harry en Meghan: "Harry heeft andere regels" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen