RTL Boulevard: Nieuwe gevolgen van coronavirus ontdekt (video)

RTL Boulevard: Nieuwe gevolgen van coronavirus ontdekt (video)

Een nog niet veel gehoord gevolg van corona is haaruitval. In Amerika constateren doktoren dat veel patiënten van COVID19 maanden later hele plukken verliezen. Leco van Zadelhoff vertelt meer: "Dat horen we echt nog niet zo lang. Het virus zorgt ervoor dat het immuumsysteem op hol slaat en dat zou met elkaar te maken hebben."

<em>RTL Boulevard</em>: Nieuwe gevolgen van <em>coronavirus</em> ontdekt (<em>video</em>) Een nog niet veel gehoord gevolg van corona is haaruitval. In Amerika constateren doktoren dat veel patiënten van COVID19 maanden later hele plukken verliezen. Leco van Zadelhoff vertelt meer: "Dat horen we echt nog niet zo lang. Het virus zorgt ervoor dat het immuumsysteem op hol slaat en dat zou met elkaar te maken hebben." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Op1 gemist? "We hebben niet veel tijd meer om corona te stoppen" Bekijk deze video » Zien: Famke Louise moet op het matje komen bij Mark Rutte (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Boulevard: Nieuwe gevolgen van coronavirus ontdekt (video)

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Nieuwe gevolgen van coronavirus ontdekt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen