Danny en Jenny de Munk openhartig over hun roerige liefdesleven

Danny en Jenny de Munk openhartig over hun roerige liefdesleven

Danny de Munk heeft zijn succes voor een deel te danken aan zijnvrouw Jenny, zijn steun en toeverlaat. In een openhartig gesprek met RTL Boulevard vertelt hij dat hij er zelfs niet voor zijn eigen kinderen kon zijn in het begin: "Zonder haar zou ik in de goot zijn beland."

Danny en Jenny de Munk openhartig over hun roerige liefdesleven Danny de Munk heeft zijn succes voor een deel te danken aan zijnvrouw Jenny, zijn steun en toeverlaat. In een openhartig gesprek met RTL Boulevard vertelt hij dat hij er zelfs niet voor zijn eigen kinderen kon zijn in het begin: "Zonder haar zou ik in de goot zijn beland." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Shownieuws: Dak gaat eraf tijdens feestje van Danny de Munk Bekijk deze video » Danny de Munk deelt speciale beelden uit de oude doos: "Mijn steun & toeverlaat" Bekijk deze video »
Show :
Danny en Jenny de Munk openhartig over hun roerige liefdesleven

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Danny en Jenny de Munk openhartig over hun roerige liefdesleven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen