Video: Nieuwe doorbraak in moord van ex-manCarole Baskin

Video: Nieuwe doorbraak in moord van ex-manCarole Baskin

Er is een flinke doorbraak in de zaak rond de vermiste ex-man van Carole Baskin, bekend uit de Netflix-serie Tiger King. Een politiehond is bij het huis van Don Lewis een geur van menselijke resten opgepikt. Volgens The Sun zijn lokale sheriffs ook al in het huis geweest.

Video: Nieuwe doorbraak in moord van ex-man<em>Carole Baskin</em> Er is een flinke doorbraak in de zaak rond de vermiste ex-man van Carole Baskin, bekend uit de Netflix-serie Tiger King. Een politiehond is bij het huis van Don Lewis een geur van menselijke resten opgepikt. Volgens The Sun zijn lokale sheriffs ook al in het huis geweest. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness is nu te zien op Netflix. Bekijk ook Surviving Joe Exotic vanaf 25 juli op Animal Planet, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Carole Baskin steunt Kanye West en zingt eigen versie van Gold Digger (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Nieuwe doorbraak in moord van ex-manCarole Baskin

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De serie Tiger King: Murder, Mayhem and Madness is nu te zien op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nieuwe doorbraak in moord van ex-manCarole Baskin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen