Dossier Van Den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dossier Van Den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dossier Van Den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start een nieuw seizoen van de reportageserie Dossier Van Den Heuvel, waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Elke zondag om 21:30 uur op RTL 4. LloretIn deze eerste aflevering het verhaal van 21-jarige Dewi de Koster, die in de zomer van 2019 overleed nadat hij in de Spaanse badplaats Lloret de Mar van een metershoge muur viel. VerwondingenDe Spaanse politie houdt het op een noodlottig ongeval, maar de verwondingen aan het lichaam van Dewi wijzen eerder op een zware mishandeling. GeschoptDe moeder en zus van Dewi schakelen de hulp van John in. John komt er al snel achter dat Dewi voor de val van het muurtje flink in elkaar is geschopt tijdens het stappen. Openbaar Ministerie wil opnieuw onderzoek naar dood Dewi de Koster Bekijk deze video »
Uitzending :
Dossier Van Den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start een nieuw seizoen van de reportageserie Dossier Van Den Heuvel, waarin misdaadverslaggever John van den Heuvel de hele wereld over reist om slachtoffers van criminaliteit bij te staan. Elke zondag om 21:30 uur op RTL 4.

Lloret
In deze eerste aflevering het verhaal van 21-jarige Dewi de Koster, die in de zomer van 2019 overleed nadat hij in de Spaanse badplaats Lloret de Mar van een metershoge muur viel.

Verwondingen
De Spaanse politie houdt het op een noodlottig ongeval, maar de verwondingen aan het lichaam van Dewi wijzen eerder op een zware mishandeling.

Geschopt
De moeder en zus van Dewi schakelen de hulp van John in. John komt er al snel achter dat Dewi voor de val van het muurtje flink in elkaar is geschopt tijdens het stappen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dossier Van Den Heuvel
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dossier Van Den Heuvel gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen