Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (28 september)

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (28 september)

Kijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de nieuwe coronamaatregelen terug.

Kijk hierboven op maandag 28 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Sneller dan verwacht geven Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie over de situatie omtrent het coronavirus. In plaats van de gebruikelijke dinsdag spreken de heren al op maandag 28 september de natie toe. Komen er nieuwe maatregelen?

Zorgelijke situatie
Dat er nieuwe coronaregels komen, lijkt onvermijdelijk. De situatie rondom het virus is de afgelopen weken zorgelijk geworden, met dagelijks nieuwe recordaantallen besmettingen. Vooral in de Randstad (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam) wordt de situatie steeds erger: dagelijks komen er in die steden honderden besmettingen bij. Komt er een (regionale) lockdown?

Kijk hierboven op maandag 28 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 18 september, terugkijken.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Mark Rutte</em> en <em>Hugo de Jonge</em> (28 september) Kijk hier de hele persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de nieuwe coronamaatregelen terug. Kijk hierboven op maandag 28 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Sneller dan verwacht geven Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie over de situatie omtrent het coronavirus. In plaats van de gebruikelijke dinsdag spreken de heren al op maandag 28 september de natie toe. Komen er nieuwe maatregelen? Zorgelijke situatieDat er nieuwe coronaregels komen, lijkt onvermijdelijk. De situatie rondom het virus is de afgelopen weken zorgelijk geworden, met dagelijks nieuwe recordaantallen besmettingen. Vooral in de Randstad (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam) wordt de situatie steeds erger: dagelijks komen er in die steden honderden besmettingen bij. Komt er een (regionale) lockdown? Kijk hierboven op maandag 28 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van 18 september, terugkijken. Bekijk ook TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 25 september Bekijk deze video » Zien: Famke Louise moet op het matje komen bij Mark Rutte (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (28 september)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (28 september) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier