Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video)

Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video)

Jos Brech heeft maandagochtend in de rechtbank de langverwachte verklaring afgelegd van zijn rol bij de moord op Nicky Verstappen. In die verklaring verbaast hij iedereen.

<em>Jos Brech</em> verbaast iedereen: &quot;<em>Nicky Verstappen</em> was al overleden&quot; (video) Jos Brech heeft maandagochtend in de rechtbank de langverwachte verklaring afgelegd van zijn rol bij de moord op Nicky Verstappen. In die verklaring verbaast hij iedereen. "Het was een mooie zomer, in 1988", opent Brech. "Ik was lekker in het bos aan het wandelen. Mijn aandacht werd getrokken door iets in de verte. Toen ik dichterbij kwam, zag ik iets liggen. Een persoon. Het was een kind. Ik ben zo snel mogelijk over het hek geklommen." Aangeraakt"Ik heb zijn hartslag geluisterd, ik heb hem aangeraakt. Hij was overleden. Ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik kon wel naar de politie, maar wie zou mij geloven? Ik had een verleden. Ik ben zo snel mogelijk weggegaan, terug naar huis. Ik heb er met niemand over gesproken." Bekijk de beelden van de verklaring hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries in Beau opnieuw woedend op Jos B. vanwege pleidooi Bekijk deze video » Peter R. de Vries: "familie Nicky Verstappen kijkt uit naar zaak Jos B." Bekijk deze video »
Nieuws :
Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video)

"Het was een mooie zomer, in 1988", opent Brech. "Ik was lekker in het bos aan het wandelen. Mijn aandacht werd getrokken door iets in de verte. Toen ik dichterbij kwam, zag ik iets liggen. Een persoon. Het was een kind. Ik ben zo snel mogelijk over het hek geklommen."

Aangeraakt
"Ik heb zijn hartslag geluisterd, ik heb hem aangeraakt. Hij was overleden. Ik wist echt niet wat ik moest doen. Ik kon wel naar de politie, maar wie zou mij geloven? Ik had een verleden. Ik ben zo snel mogelijk weggegaan, terug naar huis. Ik heb er met niemand over gesproken."

Bekijk de beelden van de verklaring hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jos Brech verbaast iedereen: "Nicky Verstappen was al overleden" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen