Jeroen Kijk in de Vegte op snelweg achtervolgd door agenten met die ene vraag (video)

Jeroen Kijk in de Vegte op snelweg achtervolgd door agenten met die ene vraag (video)

Radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte schittert momenteel nog altijd in Wie is de Mol?, en dat ontgaat ook zijn mede-weggebruikers niet. Op de snelweg werd Kijk in de Vegte zelfs achtervolgd door een politiebusje met vier agenten. Hij vroeg zich af of hij iets verkeerd deed, maar niets bleek minder waar. De agenten hielden een briefje tegen het raam met die ene vraag: "Ben jij de Mol?"

Bekijk het fragment uit de ochtendshow van NPO Radio 2 hieronder.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jeroen Kijk in de Vegte</em> op snelweg achtervolgd door agenten met die ene vraag (video) Radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte schittert momenteel nog altijd in Wie is de Mol?, en dat ontgaat ook zijn mede-weggebruikers niet. Op de snelweg werd Kijk in de Vegte zelfs achtervolgd door een politiebusje met vier agenten. Hij vroeg zich af of hij iets verkeerd deed, maar niets bleek minder waar. De agenten hielden een briefje tegen het raam met die ene vraag: "Ben jij de Mol?" Bekijk het fragment uit de ochtendshow van NPO Radio 2 hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte verspreekt zich over deelname Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Jeroen Kijk in de Vegte op snelweg achtervolgd door agenten met die ene vraag (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Kijk in de Vegte op snelweg achtervolgd door agenten met die ene vraag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen