Lang Leve de Liefde: Mila probeert te zingen (video)

Lang Leve de Liefde: Mila probeert te zingen (video)

Mila probeert haar date Robert te imponeren met haar zangkunsten tijdens een karaoke-sessie maar of ze daar echt indruk mee maakt is nog maar sterk de vraag. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Mila probeert te zingen (video) Mila probeert haar date Robert te imponeren met haar zangkunsten tijdens een karaoke-sessie maar of ze daar echt indruk mee maakt is nog maar sterk de vraag. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Mila is agressief en houdt niet van Bin Laden-baardjes (video) Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Mila probeert te zingen (video)

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Mila probeert te zingen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen