Maandag in Chateau Meiland: Martien mag niet met bloemenmandje door Hengelo lopen (video)

Maandag in Chateau Meiland: Martien mag niet met bloemenmandje door Hengelo lopen (video)

Martien heeft een leuk mandje gevonden en heeft het idee om daar gezellig mee te gaan winkelen in Hengelo: "Leuk met bloemetjes erin en dan door het dorp lopen."

'Bekrompen zooitje'
Erica heeft zo haar bedenkingen: "Dat doen mannen niet, dat mag jij niet." De voormalig kasteelheer herkent in die opmerking de onontwikkelde opvattingen die helaas nog altijd in de samenleving bestaan: "Bekrompen zooitje overal." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien mag niet met bloemenmandje door Hengelo lopen (video) Martien heeft een leuk mandje gevonden en heeft het idee om daar gezellig mee te gaan winkelen in Hengelo: "Leuk met bloemetjes erin en dan door het dorp lopen." 'Bekrompen zooitje'Erica heeft zo haar bedenkingen: "Dat doen mannen niet, dat mag jij niet." De voormalig kasteelheer herkent in die opmerking de onontwikkelde opvattingen die helaas nog altijd in de samenleving bestaan: "Bekrompen zooitje overal." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland: "Alle kracht is uit mijn lijf getrokken" (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Chateau Meiland: Martien mag niet met bloemenmandje door Hengelo lopen (video)

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Chateau Meiland: Martien mag niet met bloemenmandje door Hengelo lopen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen