Nederland bewondert Máxima, Barack Obama en Angela Merkel, bekijk de top 5 (video)

Nederland bewondert Máxima, Barack Obama en Angela Merkel, bekijk de top 5 (video)

Er is onderzoek gedaan naar welke bekende mensen het meest bewonderd worden in Nederland. Bij de mannen blijkt Barack Obama op nummer één te staan. Bij de vrouwen is dat koningin Máxima. Wie er verder in de top vijf staan zie je in het fragment van de 5 Uur Show hieronder.

Nederland bewondert Máxima, <em>Barack Obama</em> en Angela Merkel, bekijk de top 5 (video) Er is onderzoek gedaan naar welke bekende mensen het meest bewonderd worden in Nederland. Bij de mannen blijkt Barack Obama op nummer één te staan. Bij de vrouwen is dat koningin Máxima. Wie er verder in de top vijf staan zie je in het fragment van de 5 Uur Show hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Fien Vermeulen stil van reactie op boek Het Regent Zonnestralen: "Dan is het het waard" (video) Bekijk deze video » 5 Uur Show: positieve nieuwtjes om je weekend mee af te sluiten (video) Bekijk deze video »
TV :
Nederland bewondert Máxima, Barack Obama en Angela Merkel, bekijk de top 5 (video)

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederland bewondert Máxima, Barack Obama en Angela Merkel, bekijk de top 5 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen