Video: Kiki Bertens op achterstand tegen Zavatska op Roland Garros

Video: Kiki Bertens op achterstand tegen Zavatska op Roland Garros

Kiki Bertens speelt maandagmiddag haar eerste ronde-partij op Roland Garros tegen Katarina Zavatska. Dat verloopt nog niet helemaal soepel want inmiddels heeft ze de eerste set verloren. Bekijk beelden uit de zevende game hieronder, in het fragment van Eurosport.

Video: Kiki Bertens op achterstand tegen Zavatska op <em>Roland Garros</em> Kiki Bertens speelt maandagmiddag haar eerste ronde-partij op Roland Garros tegen Katarina Zavatska. Dat verloopt nog niet helemaal soepel want inmiddels heeft ze de eerste set verloren. Bekijk beelden uit de zevende game hieronder, in het fragment van Eurosport. Roland Garros is tot en met zondag 11 oktober dagelijks live te zien op Eurosport 1, Eurosport 2 en online zijn alle tenniswedstrijden te volgen via de Eurosport Player. Bekijk ook Tenniscommentator Mesker: "Gunstige loting enige redding voor Kiki Bertens" Bekijk deze video »
Tennis :
Video: Kiki Bertens op achterstand tegen Zavatska op Roland Garros

Roland Garros is tot en met zondag 11 oktober dagelijks live te zien op Eurosport 1, Eurosport 2 en online zijn alle tenniswedstrijden te volgen via de Eurosport Player.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Kiki Bertens op achterstand tegen Zavatska op Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier