Kijk LIVE naar persconferentie Ernst Kuipers over de IC-capaciteit

Kijk LIVE naar persconferentie Ernst Kuipers over de IC-capaciteit

Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding, geeft op maandag 28 september een persconferentie over de IC-capaciteit in Nederland. Hij deelt ook de laatste cijfers.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Ernst Kuipers</em> over de IC-capaciteit Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding, geeft op maandag 28 september een persconferentie over de IC-capaciteit in Nederland. Hij deelt ook de laatste cijfers. ToenameDe afgelopen weken is er sprake van een serieuze toename van het aantal IC-patiënten, omdat ook het aantal coronabesmettingen in Nederland met een noodgang oploopt. Het is voor Kuipers reden om voor het eerst in maanden weer een persconferentie over de IC-bedden te houden. Hoe staan de zaken ervoor? Ook Diederik Gommers vertelt over de laatste ontwikkelingen. Kijk hierboven LIVE naar de persconferentie van Ernst Kuipers over de IC-bedden. Bekijk ook Ernst Kuipers bij Op1: "Meeste besmettingen bij jonge mensen" (video) Bekijk deze video » Jinek gemist? Ernst Kuipers maakt zich ernstig zorgen over de tweede coronagolf Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Ernst Kuipers over de IC-capaciteit

Toename
De afgelopen weken is er sprake van een serieuze toename van het aantal IC-patiënten, omdat ook het aantal coronabesmettingen in Nederland met een noodgang oploopt. Het is voor Kuipers reden om voor het eerst in maanden weer een persconferentie over de IC-bedden te houden. Hoe staan de zaken ervoor? Ook Diederik Gommers vertelt over de laatste ontwikkelingen.

Kijk hierboven LIVE naar de persconferentie van Ernst Kuipers over de IC-bedden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Ernst Kuipers over de IC-capaciteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen