Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen

Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen

Max van den Broek is ook deze maandag weer van de partij met een nabeschouwing van de aflevering van Wie is de Mol? Dit keer onthult hij wie de eerste finalist van dit seizoen is op basis van een uitgelekte foto, dus bij deze alvast een spoiler alert.

Nabeschouwing <em>Wie is de Mol</em>: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen Max van den Broek is ook deze maandag weer van de partij met een nabeschouwing van de aflevering van Wie is de Mol? Dit keer onthult hij wie de eerste finalist van dit seizoen is op basis van een uitgelekte foto, dus bij deze alvast een spoiler alert. Meer verwachtMaar eerst een portie flinke kritiek op het programma. Na de cliffhanger van vorige week verwachtten mensen deze week een spannende plottwist, maar het bleek slechts om een opdracht te gaan. Een beetje teleurstellend, dus. Ook wordt een slimme montagetruc van de programmamakers onthuld. En dan: de eerste finalist van het jubileumseizoen. Na goed speurwerk lijkt dat Nikkie de Jager te zijn. Bekijk de nabeschouwing van Wie is de Mol? hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte verspreekt zich over deelname Bekijk deze video » Nabeschouwing Wie is de Mol: laat Ron Boszhard hier zien dat hij de Mol is? Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen

Meer verwacht
Maar eerst een portie flinke kritiek op het programma. Na de cliffhanger van vorige week verwachtten mensen deze week een spannende plottwist, maar het bleek slechts om een opdracht te gaan. Een beetje teleurstellend, dus. Ook wordt een slimme montagetruc van de programmamakers onthuld. En dan: de eerste finalist van het jubileumseizoen. Na goed speurwerk lijkt dat Nikkie de Jager te zijn.

Bekijk de nabeschouwing van Wie is de Mol? hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Wie is de Mol: dit is de eerste finalist van het jubileumseizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen