Zien: actrice Gwyneth Paltrow shockeert met naaktfoto op 48ste verjaardag

Zien: actrice Gwyneth Paltrow shockeert met naaktfoto op 48ste verjaardag

Actrice en Oscarwinnares Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love, de Marvel-franchise, The Politician) lijkt de laatste tijd omgeven te worden door controverse. Vandaag (28 september) shockeerde ze haar fans opnieuw door een naaktfoto op Instagram te plaatsen, ter ere van haaar 48ste verjaardag.

Vaginakaars
Het is niet de eerste keer dat Paltrow in opspraak raakt. Haar lifestyle-platform Goop ligt regelmatig onder vuur vanwege de mogelijk gevaarlijke behandelingen waarvoor wordt geadverteerd, en eerder dit jaar baarde Paltrow opzien door een kaars op de markt te brengen die naar haar vagina zou ruiken. Tienerdochter Apple heeft regelmatig kritiek op de acties van haar moeder, zo ook nu; onder de foto op Instagram schreef ze een verbijsterd "MOM".

Bekijk de Instagram-foto van Gwyneth Paltrow hieronder. Daaronder legt ze het verhaal van haar vaginakaars uit.

Zien: actrice <em>Gwyneth Paltrow</em> shockeert met naaktfoto op 48ste verjaardag Actrice en Oscarwinnares Gwyneth Paltrow (Shakespeare in Love, de Marvel-franchise, The Politician) lijkt de laatste tijd omgeven te worden door controverse. Vandaag (28 september) shockeerde ze haar fans opnieuw door een naaktfoto op Instagram te plaatsen, ter ere van haaar 48ste verjaardag. VaginakaarsHet is niet de eerste keer dat Paltrow in opspraak raakt. Haar lifestyle-platform Goop ligt regelmatig onder vuur vanwege de mogelijk gevaarlijke behandelingen waarvoor wordt geadverteerd, en eerder dit jaar baarde Paltrow opzien door een kaars op de markt te brengen die naar haar vagina zou ruiken. Tienerdochter Apple heeft regelmatig kritiek op de acties van haar moeder, zo ook nu; onder de foto op Instagram schreef ze een verbijsterd "MOM". Bekijk de Instagram-foto van Gwyneth Paltrow hieronder. Daaronder legt ze het verhaal van haar vaginakaars uit. View this post on Instagram A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) Bekijk ook In nieuwe Netflix-docu the goop lab duikt Gwyneth Paltrow in een bizarre wereld Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: actrice Gwyneth Paltrow shockeert met naaktfoto op 48ste verjaardag


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: actrice Gwyneth Paltrow shockeert met naaktfoto op 48ste verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV