Onze Boerderij gemist? Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel

Onze Boerderij gemist? Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel

Steffi is een hengstenhoudster en beleefde een ontzettend spannende dag. Haar belangrijkste paard moet worden goedgekeurd in Den Bosch om voor de fokkerij gebruikt te worden. Dit gebeurt, wat voor ontzettend veel opluchting zorgt. Vervolgens krijgt Steffi diverse biedingen op het paard, wat haar aan het denken zet om hem te verkopen.

Bekijk de video van KRO NCRV hieronder.

<em>Onze Boerderij gemist?</em> Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel Steffi is een hengstenhoudster en beleefde een ontzettend spannende dag. Haar belangrijkste paard moet worden goedgekeurd in Den Bosch om voor de fokkerij gebruikt te worden. Dit gebeurt, wat voor ontzettend veel opluchting zorgt. Vervolgens krijgt Steffi diverse biedingen op het paard, wat haar aan het denken zet om hem te verkopen. Bekijk de video van KRO NCRV hieronder. Bekijk ook Onze boerderij gemist? Familie Harkink verkoopt koeien voor emigratie Bekijk deze video »
TV :
Onze Boerderij gemist? Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Onze Boerderij gemist? Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen