Erik in de Verdeelde Staten: Erik Mouthaan in tranen om Amerikanen die Hitlergroet brengen

Erik in de Verdeelde Staten: Erik Mouthaan in tranen om Amerikanen die Hitlergroet brengen

In de Videoland-serie Erik in de Verdeelde Staten gaat Amerika-correspondent Erik Mouthaan van RTL op onderzoek uit in de Verenigde Staten. Hoe verdeeld is het land nu écht? Daarbij stuit Mouthaan op een aantal schokkende zaken, zoals Amerikanen die vol trots hun haat tonen door in het openbaar de Hitlergroet te brengen. Het raakt Mouthaan enorm; hij is zelfs in tranen.

Bekijk de beelden uit Erik in de Verdeelde Staten hieronder. De docuserie Erik in de Verdeelde Staten is vanaf 29 september te zien op Videoland.

<em>Erik in de Verdeelde Staten</em>: Erik Mouthaan in tranen om Amerikanen die Hitlergroet brengen In de Videoland-serie Erik in de Verdeelde Staten gaat Amerika-correspondent Erik Mouthaan van RTL op onderzoek uit in de Verenigde Staten. Hoe verdeeld is het land nu écht? Daarbij stuit Mouthaan op een aantal schokkende zaken, zoals Amerikanen die vol trots hun haat tonen door in het openbaar de Hitlergroet te brengen. Het raakt Mouthaan enorm; hij is zelfs in tranen. Bekijk de beelden uit Erik in de Verdeelde Staten hieronder. De docuserie Erik in de Verdeelde Staten is vanaf 29 september te zien op Videoland. Bekijk ook Jinek: VS-correspondent Erik Mouthaan: ''Hier in New York gaat de boel nu op slot'' Bekijk deze video » Bekijk trailer docuserie Erik en de Verdeelde Staten (29 september op Videoland) Bekijk deze video »
Buitenland :
Erik in de Verdeelde Staten: Erik Mouthaan in tranen om Amerikanen die Hitlergroet brengen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik in de Verdeelde Staten: Erik Mouthaan in tranen om Amerikanen die Hitlergroet brengen of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen