Personeel festivalorganisator ID&T mogelijk welkom bij Marine (video)

Personeel festivalorganisator ID&T mogelijk welkom bij Marine (video)

Festivalorganisator ID&T heeft vandaag (28 september) bekend gemaakt 40% van het personeel te moeten ontslaan vanwege de coronacrisis. Het Centraal Planbureau verwacht dat de werkloosheid in Nederland de komende maanden zal toenemen. De Koninklijke Marine daarentegen is juist hard op zoek naar nieuw personeel voor de onderzeeboten. Zij houden een online event waarbij mensen een kijkje kunnen nemen in de keuken van onderzeeërs.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Personeel <em>festivalorganisator ID&amp;T</em> mogelijk welkom bij Marine (video) Festivalorganisator ID&T heeft vandaag (28 september) bekend gemaakt 40% van het personeel te moeten ontslaan vanwege de coronacrisis. Het Centraal Planbureau verwacht dat de werkloosheid in Nederland de komende maanden zal toenemen. De Koninklijke Marine daarentegen is juist hard op zoek naar nieuw personeel voor de onderzeeboten. Zij houden een online event waarbij mensen een kijkje kunnen nemen in de keuken van onderzeeërs. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Zien: Dit deed corona met twintigers 'Werkloos, wantrouwend of even rust' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Personeel festivalorganisator ID&T mogelijk welkom bij Marine (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Personeel festivalorganisator ID&T mogelijk welkom bij Marine (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen