Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman

Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman

Peter R. de Vries is de raadsman van de familie van Nicky Verstappen, en in die hoedanigheid reageerde hij vandaag op de verklaring van Jos B. - waarin de verdachte zei dat Verstappen al overleden was toen hij hem vond. De Vries zag dat B.'s raadsman (Gerald Roethof) hem regelmatig aanstootte om hem tot zwijgen te brengen.

Zien: <em>Peter R. de Vries</em> zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman Peter R. de Vries is de raadsman van de familie van Nicky Verstappen, en in die hoedanigheid reageerde hij vandaag op de verklaring van Jos B. - waarin de verdachte zei dat Verstappen al overleden was toen hij hem vond. De Vries zag dat B.'s raadsman (Gerald Roethof) hem regelmatig aanstootte om hem tot zwijgen te brengen. Twee jaar gezwegenDe Vries noemt de verklaring "volstrekt ongeloofwaardig". Ook vond hij het niet vreemd dat B. twee jaar heeft gezwegen over de zaak-Nicky Verstappen, omdat hij zo'n rammelende verklaring heeft. Verder constateerde de misdaadverslaggever dat B. op de meest simpele vragen geen antwoord kon geven. "Het zijn allemaal dingen die er bij de familie niet in gaan." Bekijk de reactie van Peter R. de Vries over de verklaring van Jos B. hierboven. Bekijk ook Zaak Nicky Verstappen eindigt in cliffhanger: "Er zit niets in de kluis" Bekijk deze video » Peter R. de Vries: "familie Nicky Verstappen kijkt uit naar zaak Jos B." Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman

Twee jaar gezwegen
De Vries noemt de verklaring "volstrekt ongeloofwaardig". Ook vond hij het niet vreemd dat B. twee jaar heeft gezwegen over de zaak-Nicky Verstappen, omdat hij zo'n rammelende verklaring heeft. Verder constateerde de misdaadverslaggever dat B. op de meest simpele vragen geen antwoord kon geven. "Het zijn allemaal dingen die er bij de familie niet in gaan."

Bekijk de reactie van Peter R. de Vries over de verklaring van Jos B. hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter R. de Vries zag hoe Jos B. tot zwijgen werd gebracht door raadsman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen