Documentaire Miljuschka Witzenhausen #eerlijkefoto per 1 oktober te zien

Documentaire Miljuschka Witzenhausen #eerlijkefoto per 1 oktober te zien

Waarom doen we zo moeilijk over het normale beeld van het lichaam van een vrouw? Dat is wat Miljuschka Witzenhausen probeert uit te zoeken in haar documentaireserie #eerlijkefoto. Nadat zij een foto op Instagram postte van haar vetrollen kreeg ze onwijs veel kritiek. Het past niet in een ideaalbeeld en zou obesitas promoten. Miljuschka deelt haar zoektocht in vier afleveringen.

Bekijk de Instagramvideo van Videoland hieronder. #eerlijkefoto is vanaf 1 oktober te zien op Videoland.

Documentaire <em>Miljuschka Witzenhausen</em> #eerlijkefoto per 1 oktober te zien Waarom doen we zo moeilijk over het normale beeld van het lichaam van een vrouw? Dat is wat Miljuschka Witzenhausen probeert uit te zoeken in haar documentaireserie #eerlijkefoto. Nadat zij een foto op Instagram postte van haar vetrollen kreeg ze onwijs veel kritiek. Het past niet in een ideaalbeeld en zou obesitas promoten. Miljuschka deelt haar zoektocht in vier afleveringen. Bekijk de Instagramvideo van Videoland hieronder. #eerlijkefoto is vanaf 1 oktober te zien op Videoland.
TV :
Documentaire Miljuschka Witzenhausen #eerlijkefoto per 1 oktober te zien

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Miljuschka Witzenhausen #eerlijkefoto per 1 oktober te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen