Zien: worstelende Kiki Bertens wint openingspartij Roland Garros

Zien: worstelende Kiki Bertens wint openingspartij Roland Garros

Kiki Bertens heeft flink geworsteld tijdens de openingspartij op Roland Garros. Ze verloor zelfs haar eerste set, waarbij ze echt nog aan het zoeken was naar een ritme. Ze had hier wel al rekening meegehouden, maar het bleef een gevecht. De Nederlandse won vanmiddag haar eersterondepartij op Roland Garros van de Oekraïense nummer 112 van de wereld, Katarina Zavatska: 2-6, 6-2, 6-0.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: worstelende <em>Kiki Bertens</em> wint openingspartij Roland Garros Kiki Bertens heeft flink geworsteld tijdens de openingspartij op Roland Garros. Ze verloor zelfs haar eerste set, waarbij ze echt nog aan het zoeken was naar een ritme. Ze had hier wel al rekening meegehouden, maar het bleef een gevecht. De Nederlandse won vanmiddag haar eersterondepartij op Roland Garros van de Oekraïense nummer 112 van de wereld, Katarina Zavatska: 2-6, 6-2, 6-0. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: Kiki Bertens op achterstand tegen Zavatska op Roland Garros Bekijk deze video »
Tennis :
Zien: worstelende Kiki Bertens wint openingspartij Roland Garros

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: worstelende Kiki Bertens wint openingspartij Roland Garros of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen