Crashen in de Keuken: een terugblik op de GP van Rusland

Crashen in de Keuken: een terugblik op de GP van Rusland

In Crashen in de Keuken blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op de Grand Prix van Rusland. Ze bespreken de vrije trainingen en kwalificatie en tot slot de Grand Prix zelf. De overwinning werd gepakt door Valtteri Bottas. Max Verstappen zat hem op de hielen en Lewis Hamilton kon door de tijdstraf het niet winnen deze race.

Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder.

<em>Crashen in de Keuken</em>: een terugblik op de GP van Rusland In Crashen in de Keuken blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op de Grand Prix van Rusland. Ze bespreken de vrije trainingen en kwalificatie en tot slot de Grand Prix zelf. De overwinning werd gepakt door Valtteri Bottas. Max Verstappen zat hem op de hielen en Lewis Hamilton kon door de tijdstraf het niet winnen deze race. Bekijk de video van Ziggo Sport hieronder. Bekijk ook Max Verstappen na GP van Rusland: "Mooi om zo terug te komen" Bekijk deze video »
Formule 1 :
Crashen in de Keuken: een terugblik op de GP van Rusland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Crashen in de Keuken: een terugblik op de GP van Rusland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen