Kijk LIVE naar persconferentie burgemeester Halsema met extra maatregelen (28 september)

Kijk LIVE naar persconferentie burgemeester Halsema met extra maatregelen (28 september)

Kijk hier maandag 28 september om 19.45 uur LIVE naar de persconferentie van burgemeester Halsema.

Burgemeester Femke Halsema zal na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge (die je op Gids.tv in zijn geheel kan terugkijken) een toelichting geven op de maatregelen en een aantal extra maatregelen aankondigen. Je volgt de persconferentie hierboven.

De besmettingscijfers lopen al een tijdje op en zeker de laatste weken gaat het heel hard in de stad. Daarom is de verwachting dat er in de Veiligheidsregio Amsterdam aanvullende maatregelen genomen zullen worden.

Kijk hierboven op maandag 28 september vanaf 19.45 uur LIVE naar de persconferentie van burgemeester Halsema. Bekijk hieronder de vorige persconferentie terug.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>burgemeester Halsema</em> met extra maatregelen (28 september) Kijk hier maandag 28 september om 19.45 uur LIVE naar de persconferentie van burgemeester Halsema. Burgemeester Femke Halsema zal na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge (die je op Gids.tv in zijn geheel kan terugkijken) een toelichting geven op de maatregelen en een aantal extra maatregelen aankondigen. Je volgt de persconferentie hierboven. De besmettingscijfers lopen al een tijdje op en zeker de laatste weken gaat het heel hard in de stad. Daarom is de verwachting dat er in de Veiligheidsregio Amsterdam aanvullende maatregelen genomen zullen worden. Kijk hierboven op maandag 28 september vanaf 19.45 uur LIVE naar de persconferentie van burgemeester Halsema. Bekijk hieronder de vorige persconferentie terug. Bekijk ook Mark Rutte: "Gedrag van mensen leidend in aanpak coronavirus" (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (28 september) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie burgemeester Halsema met extra maatregelen (28 september)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie burgemeester Halsema met extra maatregelen (28 september) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen